Bekreft farlige handlinger

Kaspersky Password Manager gir ekstra beskyttelse ved å sende en bekreftelseskode på e-post for å bekrefte potensielt farlige handlinger.

Handlinger som krever ytterligere bekreftelse:

Hvis Kaspersky Password Manager er knyttet til en My Kaspersky-konto

I dette scenariet kan du bekrefte databaserydding ved å skrive inn en bekreftelseskode som vil bli sendt til deg på e-post.

Hvis datasynkronisering er slått av, kan du bare rydde opp i den lokale databasen ved å skrive inn passordet for My Kaspersky-konto i steget Angi passordet for My Kaspersky-kontoen din. Du må også skrive inn sikkerhetskoden fra en tekstmelding hvis tofaktorautentisering er aktivert.

Du kan få feilmeldingen «Passordet er feil» hvis du bruker en konto fra en tredjepartsleverandør som ikke er knyttet til en My Kaspersky-konto. Kontoer fra tredjepartsleverandører har ikke lov til å utføre farlige handlinger som databaserydding.

For å koble en konto fra en tredjepartsleverandør til en My Kaspersky-konto, utfør følgende trinn:

1. Gå til My Kaspersky:
    • Ved å klikke på koblingen Glemt passordet? i Angi passordet for My Kaspersky-kontoen din-steget.
    • Eller ved å bruke en direkte kobling til My Kaspersky.
  2. Logg på My Kaspersky med samme tredjepartskonto som i Kaspersky Password Manager.
  3. Hvis du bruker en konto fra en tredjepartsleverandør for å logge på My Kaspersky for første gang, må du spesifisere en region og godta vilkårene for bruk av nettportalen.
  4. Klikk på Angi passord-knapp.
  5. Spesifiser påloggingsinformasjonen for My Kaspersky-konto og klikk Lagre endringer.

Nå kan du skrive inn det nye passordet for My Kaspersky-kontoen i steget Angi passordet for My Kaspersky-kontoen din for å fullføre den lokale databaseoppryddingen.

Hvis Kaspersky Password Manager ikke er knyttet til en My Kaspersky-konto

I dette scenariet er ikke din lokale database beskyttet av My Kaspersky, og muligheten til å kreve en bekreftelseskode for å bekrefte lokal databaseopprydding er ikke tilgjengelig.